Bezoek+gratis+Festivak+op+13+en+14+november+2013+in+Jaarbeurs+Utrecht
Nieuws

Bezoek gratis Festivak op 13 en 14 november 2013 in Jaarbeurs Utrecht

EVENEMENTENBEURS FESTIVAK - Op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. vindt Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Festivak is dé ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. In twee dagen wordt u compleet op de hoogte gebracht van alle trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Op de beursvloer kunt u kennis maken met toonaangevende leveranciers die producten en/of diensten aanbieden om uw publieksevenement naar een hoger niveau te tillen. Bezoek de website voor een overzicht van de reeds geregistreerde deelnemers van Festivak 2013.

Daarnaast kunt u zich laten inspireren en informeren tijdens het lezingenprogramma van Festivak. Thema’s zoals crowd management en social media & mobile komen uitgebreid aan bod. Daarnaast hebben EventBranche, VVEM, CLC-VECTA en Nightlife Magazine een inhoudelijk programma samengesteld. EventBranche zal tijdens het programma stil staan bij onderwerpen zoals crowd management & veiligheid, personeel, catering, BUMA STEMRA en entertainment management.

Maar er zijn meer interessante lezingen: laat u inspireren door Ronnie Degen van het Zwarte Cross Festival. Voor welke uitdagingen kwam hij te staan en waarom onderscheidt de Zwarte Cross zich ten opzichte van andere festivals? Of kom te weten welk publieksevenement het grootste is in Nederland tijdens presentatie van de TOP100 publieksevenementen van Respons.

De beursvloer en het lezingenprogramma van Festivak zijn na registratie kosteloos te bezoeken. U kunt zich als eventprofessionals aanmelden voor gratis kaarten Festivak.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.