Beurstour+en+Holland+Paviljoen+tijdens+Best+of+Events+in+Dortmund
Nieuws

Beurstour en Holland Paviljoen tijdens Best of Events in Dortmund

EVENEMENTENBEURS - Ook dit jaar organiseert EventBranche.nl weer een Beurstour over de beursvloer van de Best of Events beurs in Dortmund, Duitsland. Met een eigen gids, neemt EventBranche.nl Nederlandse bezoekers mee langs interessante partijen en organisaties. Daarnaast staat er voor het eerst een Holland Paviljoen op de beursvloer.

De BOE, Best of Events Dortmund, is de toonaangevende internationale vakbeurs voor Live Communicatie in Europa. 450 exposanten uit 10 landen en meer dan 10.000 bezoekers in twee dagen zorgen voor kennis, netwerk en promotie. Verdeeld over diverse hallen en de convention hall is de beurs nu al verzekerd van vele honderden eventbedrijven en een enorme diversiteit aan sprekers en aanbod. Een aanrader om een dagje voor vrij te maken!

Voorgaande jaren bleek de beurstour van EventBranche.nl al een groot succes, waarbij gids Hans Schriever (Laureamedia) diverse Nederlandse partijen wist te koppelen aan de Duitse markt (zie foto). Lijkt het u wel wat om al netwerkend de Duitse beurs/branche te verkennen? Aanmelden kan hier.

Let op, de Best of Events Beurs vindt plaats op 18 en 19 januari, maar de Tour wordt alleen gegeven op woensdag 18 januari. Na inschrijving ontvangt u een week voor de beurs uw gratis entreecode. Let op: maximaal 25 deelnemers.

Holland Paviljoen: pionieren op de Duitse eventmarkt
Tijdens Best of Events 2017 in Dortmund wordt er, naast de beurstour, voor het eerst een Holland Paviljoen georganiseerd op de beursvloer. Op dit paviljoen tonen Nederlandse partijen hun bureau, locatie, product of concept aan de Duitse eventindustrie. Inmiddels hebben de eerste toonaangevende eventbedrijven uit Nederland zich gemeld als exposant.

Holland Evenementen Groep, Van der Maarel Sfeermeesters en D&B Eventmarketing exposeren als één van de eerste bedrijven op het Holland Paviljoen. Zij gaan de kansen ontdekken op de Duitse eventmarkt, komen onder de aandacht van ruim 400 andere exposanten én duizenden beursbezoekers. Wilt u ook tussen deze toonaangevende bedrijven exposeren op het Holland Paviljoen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wouter Veltman via wouter@eventbranche.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.