BeachBrancheBarbecue%3A+laatste+kans+op+early+bird+kaarten
Nieuws

BeachBrancheBarbecue: laatste kans op early bird kaarten

#BBBQ19 - De BeachBrancheBarbecue is een fenomeen onder de fenomenen in de eventbranche. Ook dit jaar wordt het op maandag 1 juli bij strandclub WIJ in Scheveningen een groot feest. De ingrediënten? Leuke mensen, collega's, beachvolleybal, lekker eten en drinken en vooral een topsfeer met DJ's en entertainment. Dit jaar hanteren we een early bird...

Early Bird Actie

Dit jaar hanteren we een early bird actie voor de trouwe en tijdige beslissers, die niet afwachten of we voor het zoveelste jaar op rij weer top weer hebben...Wie voor 5 juni 23.59 uur 2019 kaarten besteld voor #BBBQ19 betaalt slechts 49,- euro p.p. (na 5 juni 59,- euro p.p.) en krijgt:

  • Deelname beachvolleybaltoernooi
  • 5 consumptiemunten
  • Heerlijk eten
  • Topentertainment
  • De ongekende mogelijkheid om te netwerken op slippers

 

Bedrijfsuitje
'Wij zijn ons er van bewust dat we hiermee een beetje onder de marktprijzen van bedrijfsuitjes zitten, maar kom op, voor de branche zelf is dit een toppakket. Het allerleukste bedrijfsuitje voor eventprofs. En je ontmoet ook nog eens nieuwe contacten en oude bekenden', laat het organiserende EventBranche.nl-team weten. 'Tot 1 juli voor het grootste eventfeest op het strand van Nederland!'


EventBranche preferred partners
De BeachBrancheBarbecue is onmogelijk zonder medewerking van enthousiaste vaste partners die u hieronder ziet. Ook hebben we voor dit evenement extra bedrijven bereid gevonden om hun mogelijkheden en diensten te laten zien. 
​De 21e editie van het grootste strandfeest voor eventprofessionals wordt mogelijk gemaakt door:
Strandclub WIJ
Strandclub WIJ is sinds mensenheugenis de hotspot van Scheveningen. Een sophisticated beachclub die het begrip ‘strandtent’ een volledig nieuwe dimensie heeft gegeven. Waar kids natuurlijk welkom zijn, maar waar ook tot in de kleine uurtjes meer dan legendarische feestjes worden gegeven. Van de altijd uitverkochte WIJ-feesten tot de meest romantische beachwedding of spectaculaire bedrijfsfeesten. Strandclub WIJ regelt het allemaal. 

Foto
Grill'nSmoke
Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar van Nederland & België! Gespecialiseerd in BBQ Catering voor evenementen, catering op festivals en markten, bruiloft catering, exclusieve zakelijke catering en party catering. Compleet verzorgde BBQ catering is ons vak! Onze houtgestookte BBQ’s zorgen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie, met Nederlands scharrelvlees en (waar mogelijk) biologische groenten, brood en vis. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de fantastische smaak, presentatie, originaliteit en hoge kwaliteit.

Foto
BedrijfsEntertainment
Ons doel is om de perfecte match te maken tussen uw event en zorgvuldig geselecteerd entertainment. Wij begrijpen hoe lastig dit kan zijn en daarom gaan wij graag een vrijblijvend gesprek met u aan waarin wij de kern van uw evenement bepalen om tot de juiste invulling te komen. BedrijfsEntertainment.nl ontzorgt; wij hebben de juiste ervaring en kijken met een open en verfrissende blik mee naar uw wensen en doelstellingen.

Foto


Van Overbeek mobily sanitary solutions
Van Overbeek levert mobiele sanitaire oplossingen op plaatsen waar tijdelijk behoefte is aan extra capaciteit. Onze producten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig en tijdelijk op locatie geplaatst kunnen worden. Een korte of lange periode, kleine of grote capaciteit, onze specialisten bekijken met u wat de beste oplossing is.
Foto

Aanmelder.nl
aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerde deelnemersregistratiesoftware. Inzicht, overzicht en controle over de gehele event organisatie. Zo zie je wie zich heeft aangemeld en krijg je wekelijks een update met de complete event-informatie. Dé informatie waar je nou net wél op zit te wachten! Bij de entree van je evenement zorgen we voor een soepele ontvangst van de deelnemers met Scan & Badge: razendsnel deelnemers inchecken en on-site badge printing. De fullcolor badges zijn natuurlijk volledig te personaliseren.
Foto
Clickshots
Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.

Foto

​Crowd Support
Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.

Foto

​Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991
Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

Foto
Sharingbox
Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen. We brengen data met een glimlach! Met sharingbox weten wij de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpen we merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden. Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.

Foto
All in Connect
All in Connect biedt als real-time big data platform slimme totaaloplossingen die bijdragen aan het verbeteren van verschillende marketingcampagnes door middel van customer journey- en klant interactie optimalisatie. Voor meer info: www.allinconnect.nl 

Foto
Coby Verhuur
Coby Verhuur is één van de grootste verhuurbedrijven in Europa op het gebied van vloerbedekking en meubilair voor evenementen, beurzen, tentoonstellingen, congressen en seminars. Wat uw huisstijl ook is en of uw evenement nu binnen of buiten plaatsvindt: in de brede collectie van Coby Verhuur vindt u altijd meubels en tapijt die bij uw evenement passen.
Foto
Forward Events
Forward Events is een full-service organisatie- en boekingsbureau die de technische realisatie van een evenement, bruiloft of beurs voor zijn rekening neemt. Denk hierbij aan de professionele uitvoering van licht-, geluids- en videowensen. 
Foto
KLAP Evenementenverzekeringen
Klap Evenementenverzekeringen adviseert de evenementenbranche m.b.t. aansprakelijkheid en de evenementenverzekering (evenementenbureaus, locaties, organisatoren publieksevenementen, festivals, leveranciers). KLAP staat haar klanten bij met advies over voorwaarden, verzekeringsdekking en met een zeer professioneel schadetraject voor alle soorten evenementenschades.
Foto
Flitz Eventz
Flitz-events is aanbieder en expert in bedrijfsuitjes in de omgeving van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Van Powerkiten, Blowkarten, Brandingraften en Powerboat varen tot diverse workshops als cocktails shaken, slippers pimpen en zandsculpturen maken. Kortom, een dynamische onderneming met ervaren en enthousiaste instructeurs waar veiligheid hoog in het vaandel staat.
Foto

Dutch Safety Group
DSG is een collectief van diverse bedrijven die garant staan voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid van/voor uw evenement en onderneming. Zo bieden zij o.a. Fire & Medical Support opleidingen en diensten op het gebied van bedrijfshulpverlening en is Event Medical Service gespecialiseerd in 
het organiseren van medische hulpverlening.  Daarnaast heeft DSG ook een eigen uitzend- en detacheringsbureau onder de naam van EMS Care en biedt Emergency Medical School opleidingen op het gebied van acute geneeskunde. 
Foto

InPrintMatter
InPrintMatter adviseert, ontwerpt, produceert met de hoogste kwaliteit & service. Wij zijn de ideale partner & productiebedrijf voor groot formaat printen en productie van Blow Ups. Wij leveren spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blowups, promotie artikelen & inflatables, voor zowel binnen- als buiten. Wereldwijd en met elke vervoersmethode, snel en vakkundig.

Foto

Sligro
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven die zich direct en indirect richten op de Nederlandse foodmarkt. Bij Foodservice doen we dit als groothandel en bij Foodretail als detaillist. Binnen foodservice is Sligro marktleider. Met 50 vestigingen en 8 distributiecentra heb je bij ons als klant de keuze uit meer dan 60.000 food- en non-foodartikelen. 
Foto
Badhotel Scheveningen
Gastvrijheid, flexibiliteit en service in een sfeervolle ambiance! Wij verwelkomen u graag als onze gast. Een weekend weg met vrienden of familie, heerlijk uitwaaien op het strand, een avond naar het theater, op stap met collega’s of een dagje shoppen. Het Badhotel Scheveningen is your place to be(ach)!
Foto
TB Events
Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland, België en zelfs delen van Duitsland in meer dan 300 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje? Ook in meerdere Europese hoofdsteden zijn wij actief.
Foto
Maessen tenten
Maessen Tenten is een ervaren partner als het gaat om tentverhuur voor publieke en zakelijke evenementen. De presentatie is daarbij van het grootste belang; dat weten wij bij Maessen Tenten als geen ander. Maessen Tenten levert niet alleen tenten, maar kan ook de volledige inrichting van de tenten voor u regelen. Wij kunnen een vloer aanleggen, kachels plaatsen, sanitair leveren en zelfs tapijt leggen. Wij verzorgen de volledige aankleding van uw tent.

Foto
Euro Events
Euro Events is de grootste speler in de markt als het gaat om evenementbenodigdheden; van consumptiemunten, polsbandjes en lanyards tot een groot aanbod aan promotieartikelen. 
Door de eigen productie en drukkerij wordt de dure tussenhandel uitgeschakeld en kunnen wij u scherpe prijzen bieden. 
Foto
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.