Attractiepark+Duinrell+wint+Gouden+Pepernoot+met+Landgoed+van+Sinterklaas
Nieuws

Attractiepark Duinrell wint Gouden Pepernoot met Landgoed van Sinterklaas

ATTRACTIEPARK - Duinrell heeft met het Landgoed van Sinterklaas begin december in Hilversum de 'Gouden Pepernoot' ontvangen voor het leukste Sinterklaas evenement van 2012. Het Landgoed van Sinterklaas is een coprodutie van Van Hoorne Entertainment en Duinrell en werd meerdere malen geboekt door bedrijven.

De 'Gouden Pepernoot' is een prestigieuze prijs voor organisatoren en uitvoerders van de Sinterklaasactiviteiten van Nederland. Een kinderjury, vakjury en publieksjury bepaalde de uitslag.

Ieder jaar wordt Attractiepark Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Bezoekers kregen toegang tot het attractiepark, het Huis van Sinterklaas en de Pietendisco in het Zomertheater. Deze Pietendisco werd gepresenteerd door zangeres Sita. In het park waren tientallen pieten en het paard van Sinterklaas aanwezig. Ruim 12.000 gasten bezochten het evenement en verschillende bedrijven maakten gebruik gvan het speciale Sinterklaas arrangement. Bij dit arrangement werd er een gezamenlijk moment ingepland en werden er cadeaus uitgedeeld.

Het evenement Landgoed van Sinterklaas ligt in het verlengde van de Familie Events die ieder jaar in het attractiepark worden gehouden. De organisatie en prouductie is in handen van een evenementenbureau en het afgelopen jaar zijn onder andere de Tina-dag XL, het Taalfeest en diverse familiedagen van grote bedrijven gehouden in Duinrell.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.