Artis+opent+Robbenzaal+voor+zakelijke+evenementen
Nieuws

Artis opent Robbenzaal voor zakelijke evenementen

EVENEMENTENLOCATIE DIERENTUIN - Deze week werd de nieuwe Robbenzaal van Artis geopend; een ruimte voor zakelijke evenementen tot 250 personen. Tijdens een rondleiding voorafgaand aan de opening kwamen gasten o.a. meer te weten over de eetbare tuin en de mogelijkheden van de historische zalen in ARTIS.

In de Robbenzaal komen bezoekers overdag alles te weten over de natuurlijke leefwereld van de Californische zeeleeuw. In de avond kan de zaal worden omgetoverd tot een plek waar diners, presentaties en feesten plaatsvinden, waarbij het licht de indruk wekt dat je, net als de zeeleeuwen die naast je zwemmen, onder water bent.

In diner opstelling met ronde of lange tafels is de ruimte geschikt voor 90 – 100 personen. In feestopstelling is de Robbenzaal geschikt voor 250 personen. Creëer een onderwatersfeer, kies voor een lichtshow met clubuitstraling of vertel uw eigen verhaal op de beeldschermen aan de wanden de zaal.

ARTIS biedt diverse mogelijkheden voor een unieke beleving. Denk aan een diner in het Aquarium of een congres in de ARTIS-Bibliotheek met een exclusieve “dierverzorger vertelt” als onvergetelijke pauze voor uw gasten. Met uw evenement steunt u bovendien ARTIS als goed doel. Voor meer informatie of de boekingsmogelijkheden bel 020 52 33 584 of stuur een e-mail naar evenementen@artis.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.