Worldhotel+Wings+opent+eerste+hotelvestiging+van+Domino%E2%80%99s+Pizza
Nieuws

Worldhotel Wings opent eerste hotelvestiging van Domino’s Pizza

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Binnenkort opent Worldhotel Wings een nieuwe vestiging van Domino’s Pizza op het Rotterdam Airportplein. Het filiaal wordt gevestigd in de zijvleugel van het hotel en betreft de 212e vestiging in Nederland van de pizzaketen.

De locatie van deze nieuwe vestiging is vrij uniek. 'Wij zijn de eerste vestiging van de pizzaketen in een hotel.' Ook de ligging direct naast de terminal is een uitzondering. 'Vanuit deze vestigingslocatie bedienen we een diverse doelgroep. Naast de inwoners van Rotterdam-Overschie in de postcodegebieden 3042, 3043, en 3045, richten we ons met name op de vertrekkende en aankomende passagiers als ook op de mensen die werkzaam zijn op de Airport', vertelt Berry Gerretsen, Directeur van Worldhotel Wings en Domino’s Pizza Rotterdam The Hague Airport.

De verbouwing van de zijvleugel van Worldhotel Wings is reeds in volle gang. 'We hopen dat we in mei open kunnen', laat Berry Gerretsen weten. “Zodra we open zijn, is heel Rotterdam Airport en Overschie van harte welkom om een pizza te komen eten en te bestellen. Met een team van gastvrije medewerkers staan we voor hen klaar!’, aldus een enthousiaste Gerretsen.

Bij de inrichting van de Domino’s vestiging is vooral rekening gehouden met de beleving van de klant. 'Door de open indeling, kunnen onze gasten zien welke verse ingrediënten worden gebruikt en hoe de pizza wordt bereid. De pizza's worden na bestelling direct gemaakt en met verse producten belegd. We maken alles zelf. Er is niets vooraf gemaakt, dus gegarandeerd vers. Tevens hebben we voldoende tafels en stoelen, zodat men rustig kan genieten van een heerlijke pizza.'

Domino's Rotterdam Airport is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur en biedt een uitgebreid menu aan pizza’s, welke eveneens zijn aan te passen naar eigen smaak. Bestellen kan in de vestiging, per telefoon of via de website: www.dominos.nl

De komst van Domino’s Pizza naar Rotterdam Airport zorgt niet alleen voor smakelijke pizza’s, maar ook voor extra werkgelegenheid. 'Wij werken met parttimers en fulltimers en voor studenten is het de ideale bijbaan!', aldus Gerretsen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.