Venko+combineert+inhoud+en+plezier+met+evenement+in+Walibi+Holland
Nieuws

Venko combineert inhoud en plezier met evenement in Walibi Holland

EVENEMENTENLOCATIE ATTRACTIEPARK - Bij Venko staat veiligheid voorop. Om medewerkers hiervan bewust te maken en houden is één van Venko’s initiatieven de jaarlijkse Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) dagen. Dit jaar koos Venko voor Walibi Holland als locatie.

Verdeeld over drie dagen worden de medewerkers van Venko uitgenodigd voor een leuke, maar vooral informatieve dag waar veiligheid het hoofdthema is. Om meerdere redenen was Walibi Holland de perfecte evenementenlocatie voor het evenement. Venko voorziet in Walibi Holland momenteel drie achtbanen van een nieuwe verflaag, zodat deze er 14 april, wanneer het park opent, weer strak bij staan.

Actieve rol Walibi
Mark Boer, HSEQ Manager van Venko over de keus van een attractiepark als evenementenlocatie: ‘Door de opdracht van het in de verf zetten van de drie achtbanen van Walibi kwamen we achter de mogelijkheid om in het Bizniz center presentaties te houden. In samenwerking met Walibi hebben we een programma opgesteld waarin ook Walibi medewerkers een rol hadden. Door deze actieve medewerking, de top catering en mooie locatie is het een zeer geslaagde dag geworden en kan ik dit aan een ieder aanbevelen.’

Casus bij attractie
De uitdaging bij het organiseren van een evenement voor dit grote aantal personen lag in het feit dat het niet alleen een informatieve maar ook een actieve dag moest zijn met verschillende sprekers en trainers. Walibi Holland opperde de mogelijkheid om in diverse zalen scenario’s te bespreken en te oefenen. Maar omdat de locatie zelf zich ook perfect leent voor casussen waarin veiligheid centraal staat, werden een aantal van die casussen bij een attractie geoefend. Ook de integrale veiligheidsaspecten van Walibi Holland kwamen zo tijdens deze dag aan bod.

Mark Doppenberg, accountmanager bij Walibi Holland: 'Het werkt heel erg motiverend als een grote partij als Venko veel vertrouwen uitspreekt richting ons als locatie. Als je vervolgens ziet dat zowel onze eigen medewerkers als de gasten van Venko het erg naar hun zin hebben en spreken van een leerzame dag, dan geeft dat echt een kick.’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.