Nieuwe+hotel%2D+en+eventlocatie%3A+Kimpton+De+Witt+in+Amsterdam
Nieuws

Nieuwe hotel- en eventlocatie: Kimpton De Witt in Amsterdam

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Kimpton De Witt, het eerste Europese hotel van het Amerikaanse boetiekhotelmerk Kimpton Hotels & Restaurants, zal in mei haar deuren openen op loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam.

Het hotel zal, naast de 274 kamers waaronder 15 signature suites (waarvan vele met eigen terras), op maat gemaakt meeting faciliteiten hebben. De ruim 600 vierkante meter aan vergaderruimte verdeeld over acht multifunctionele zalen kan elke wens, van seminars tot board meetings en launch events, vervullen en is geschikt voor 20 tot 200 gasten.

Kimpton de Witt hotel- en eventlocatie zal tevens een “huis in een hotel” hebben - een vier verdiepingen ‘Little House’ - dat ooit het ouderlijk huis van Nederlandse toneelschrijver P.C. Hooft was, daterend uit de jaren 1500. The Little House kan worden gehuurd door groepen en biedt o.a. vergaderruimte op de begane grond en een leefruimte op de eerste verdieping met een eigen bar. 

Sam DeMarco, de chef-kok van het hotel Wyers Bar & Restaurant, zal toezien op alle event catering en nauw samenwerken met de planners om gastronomische menu’s te creëren passend bij het thema van de meeting. 

​Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden voor Meetings & Events op www.kimptondewitt.com.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.