Libelle+brengt+restyling+tot+leven+op+succesvolle+Libelle+Zomerweek
Nieuws

Libelle brengt restyling tot leven op succesvolle Libelle Zomerweek

EVENTMARKETING - Patty Brard heeft samen met Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle, de Libelle Zomerweek geopend. De dames namen samen een sprong in het diepe door een duik te nemen in de Libelle Zomerweek ballenbak. De opening was reden voor een feestje, want zowel Libelle Zomerweek, weekblad Libelle als Libelle.nl hebben een verfrissende restyling ondergaan.

Foto-credits: Iris Planting 

Jan Smit verzorgde aansluitend een spectaculair optreden. Bezoekers van Libelle Zomerweek kunnen nog tot en met zondag 21 mei genieten van een heerlijke stranddag met een breed aanbod van entertainment, workshops, shopping en cultuur. ‘Het Grote Geluk’ is het  thema van de 21e editie van Libelle Zomerweek. 

Vernieuwde opzet Libelle Zomerweek
Libelle Zomerweek is vernieuwd. Vanaf dit jaar is het terrein toegankelijk via drie hoofdentrees die elk naar een eigen Libelle-plein leiden, waar bezoekers volledig ondergedompeld worden in de wereld van Libelle. Vanuit de pleinen hebben zij toegang tot de rijk aangeklede shoppingboulevards. In de gestippelde gelukshuisjes, verspreid over het hele terrein, worden onder andere intieme muziekoptredens verzorgd. “Het terrein is vrolijker dan ooit, alsof er een hele bak confetti over uitgestrooid is”, aldus Hilmar Mulder. Daarnaast heeft Libelle Zomerweek uitgestrekt zeezicht gekregen, wat absoluut bijdraagt  aan een nog mooiere beleving. Met blote voeten in het zand kunnen bezoekers een week lang genieten van een lekker zonnetje en gelukkigmakende activiteiten.


EventBranche.nl was vorig jaar te gast en beleefde van achter de schermen het succes van het slimme brandingevent van Libelle/Sanoma:



Om blij van te worden
Start een bezoek aan Libelle Zomerweek met een gelukzalige duik in de enorme ballenbak. Geniet van de spectaculaire optredens van onder andere Lange Frans, Do, Diggy Dex, Maan en Sjors van der Panne. Met maar liefst 15.000 workshopplekken is er dit jaar voor ieder wat wils: help het geluk een handje tijdens een ontspannende gelukmeditatie of train je buik- en lachspieren tijdens een oppeppende lachworkshop. Ebru Umar interviewt in het Libelle Gelukscafé onder meer de familie Barend, Jörgen Raymann en Hugo Borst over hun nieuwste boeken. Make-overs zorgen voor een stralende start van de zomer. Nieuwe producten en de laatste mode- en beautytrends ontdek je in de ruim 350 shops. Ook aan mannen is dit jaar gedacht. De speciale mancave is de uitvalsbasis voor iedere man op het Almeerderstrand. Hier kunnen zij ongestoord onderuit gezakt op de stoere banken genieten van hun favoriete sportwedstrijd of de aanwezige mannelijke artiesten uitdagen voor een fanatieke dartcompetitie.

Koester het grote en het kleine geluk
Het thema 'Het Grote Geluk' past goed bij de huidige tijdgeest, waarin iedereen op zoek is naar een positief geluid. Libelle Zomerweek in Almere is t/m zondag 21 mei dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.