Event+12+beursactie%3A+Riga+en+Letland+verloten+overnachting+in+Radisson+Blu
Nieuws

Event 12 beursactie: Riga en Letland verloten overnachting in Radisson Blu

EVENEMENTENBEURS EVENT 12 - Riga (Letland) is perfect bereikbaar vanuit Amsterdam, Brussel en Frankfurt, met 2 dagelijkse vluchten tijdens werkdagen en 82 directe verbindingen land u rechtstreeks op Riga International Airport. De bestemming presenteert zich op het MICE-plein van event 12 en verloot een prachtige reis op de stand.

Riga is de hoofdstad van Letland en tevens de grootste stad van de Baltische Staten. Deze prachtige hoofdstad biedt een scala aan mogelijkheden voor het organiseren en laten plaatsvinden van evenementen, conferenties, congressen. Voor zowel grootschalige congressen als kleinschalige board-meetings, incentive trips of product lanceringen biedt Riga de juiste locaties en accommodaties voor diverse budgetten. Ook voor de innerlijke mens is er een keur aan goede restaurants en eetgelegenheden te vinden die vaak op loopafstand van uw accommodatie gesitueerd zijn.

Wij ontvangen u graag op onze stand ( 7 B091 )op event12. Wilt u nu alvast meer weten? Bezoek dan www.MeetRiga.com, wilt u meer te weten over het “Delightfully Delicious Destination” thema die gedurende dit jaar zal plaatsvinden kijkt u dan op http://liveriga.com/en/5090 .
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.