Evenementenbureau+Omnivents+neemt+TimeOut+Events+van+Jos+Pagen+over
Nieuws

Evenementenbureau Omnivents neemt TimeOut Events van Jos Pagen over

EVENEMENTENBUREAU ACTIEVE SPORTIEVE EVENEMENTEN - Twee grote namen in de avontuurlijke evenementenbureaus zijn per 1 maart één geworden. Beide partijen staan al jaren bekend om hun actieve, sportieve en vooral unieke bedrijfsevenementen.

Een mooie toevoeging voor one-stop-shop Omnivents, die eerder al samengingen met de locatie Watergoed! en een mooie stap voor Jos Pagen, eigenaar van TimeOut Events; 
“Dit is een mooie stap voor mij en voor mijn relaties. Ik kan mij volledig gaan focussen op het netwerk, de sales en het realiseren van waanzinnig mooie events. Voor mijn vaste opdrachtgevers blijft de samenwerking met TimeOut Events onveranderd en ben ik nog steeds het aanspreekpunt.

 In de praktijk zal er voor de relaties niet veel veranderen, want de jarenlange ervaring van beide partijen zullen elkaar blijven versterken. Naast de aangevulde loods bomvol spectaculaire activiteiten zullen ook de concepten van TimeOut Events vanaf nu bij Omnivents/Watergoed! te vinden zijn.

TimeOut was een van de allereerste sportieve evenementenbureaus in Nederland en beschikt over 31 jaar ervaring. TimeOut Events is specialist in professioneel maatwerk op uiteenlopende locaties in Nederland met een zeer diverse invulling van haar events. Deze veelzijdigheid en expertise is een goede aanvulling op de doelstellingen van Omnivents. Namelijk het nog beter bedienen en vasthouden van haar vaste relaties. Jos Pagen, eigenaar TimeOut Events verhuist mee en is een welkome aanvulling in het salesteam.

E
chter staat er nu een groot team achter me wat de kwetsbaarheid van TimeOut Events verminderd en de professionaliteit niet alleen in omvang en aantal evenementen, maar zeker ook in voorbereiding en kwaliteit nog meer kan vergroten”.

Joost Frijlink, directeur en eigenaar Omnivents, is vanzelfsprekend blij met deze ontwikkeling. De afgelopen jaren hebben wij een grote slag geslagen met onze eigen locatie Watergoed. Watergoed is een one-stop-shop locatie geworden waarbij alle facetten in eigen beheer zijn; locatie, activiteiten en horeca. Omnivents organiseert hier de maatwerk programma`s. Met TimeOut Events krijgen wij een impuls in creativiteit en events op externe locaties en kunnen tevens door kruisbestuiving onze groeiambities realiseren.

Meer informatie op:
www.omnivents.nl 
www.timeoutevents.nl 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.