Eerste+bureau+in+Europa+volledig+gespecialiseerd+in+hybride+events
Nieuws

Eerste bureau in Europa volledig gespecialiseerd in hybride events

ONLINE COMMUNICATIE HYBRIDE EVENTS - Vier Nederlandse eventprofessionals hebben de krachten gebundeld in een evenementenbureau voor hybride events. De eerste? In ieder geval uniek in Nederland.

De wereld is niet langer zwart of wit. Niet langer live of online. Door het toevoegen van een interactieve online show aan een event, vergroten organisatoren het bereik en de betrokkenheid bij zowel live als  online publiek. Een hybride event is als een eigen TV kanaal, rechtstreeks vanaf het congres of event, met een uitermate interactief tweede scherm.

De toenemende internationale vraag naar hybride events deed vier Nederlandse ondernemers besluiten hun krachten te bundelen en een nieuw full-service bureau te vormen.  Onder de naam LiveOnlineEvents vormen zij het eerste bureau in Europa dat zich volledige specialiseert in evenementen waar zowel een live als een online publiek bij betrokken wordt.

'LiveOnlineEvents heeft een unieke propositie omdat het bureau als eerste zowel techniek, projectmanagement, marketing en presentatie voor hybride events in eigen huis heeft', zegt Gerdie Schreuders (zie foto), die al in 2010 met LiveOnlineEvents begon. De door haar ingeslagen weg wordt door deze krachtenbundeling in sneltreinvaart voortgezet. Zij werkte de afgelopen jaren bij diverse projecten al samen met haar nieuwe partners Gerrit Heijkoop (HCIBS), Marcel van Overveld (Marsmellow) en Sander Hoksbergen (StreamCo).

'Hybride evenementen zijn een logische volgende stap om Social Media zinvol in te zetten rondom congressen en beurzen', voegt Gerrit Heijkoop toe. Sander Hoksbergen vult hem aan: 'Tot nu toe werden hybride evenementen vaak vanuit vooral een technische perspectief aangevlogen. Met dit team kunnen we eindelijk vanuit een totaal concept werken.'

Marcel van Overveld: 'Wij zien behoefte aan een partij die haar klanten volledig ontzorgt, zodat organisaties de kansen van hybride events optimaal kunnen benutten en integreren in hun event strategie.'

 

Nieuwsgierig geworden? LiveOnlineEvents presenteert zich voor het eerst aan het publiek op de beurs EvenementContact, donderdag 13 maart in Taets Art & Event Park Zaanstad. Naast hun aanwezigheid op de stand, geeft Gerrit Heijkoop daar om 13:30 een seminar met de titel “Wat iedereen al lang zou moeten weten over hybride evenementen”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.