Duynisveld+organiseert+jubileumfeest+voor+WBE+Group+in+lege+bedrijfshal
Nieuws

Duynisveld organiseert jubileumfeest voor WBE Group in lege bedrijfshal

INDUSTRIELE EVENEMENTENLOCATIE - Na een maandenlange voorbereiding heeft Duynisveld Events & Communicatie op 8 april jl. het 40-jarig jubileum van WBE Group mogen organiseren. Als evenementenlocatie voor het jubileumevenement werd gekozen voor een leegstaande bedrijfshal in Honselersdijk.

Al vroeg in het uitnodigingsproces werden de genodigden middels een Save the Date getriggerd om de datum van dit evenement vrij te houden. Bij de uitnodiging ontving men een exclusief van LED-verlichting voorziene VIP-polsbandje met een unieke registratiecode. Met deze code kon men zich digitaal registreren waarbij het VIP-polsbandje toegang verleende tot het evenement. Drie dagen is er gewerkt aan de opbouw van de feestzaal gevestigd in Honselersdijk. Een volledig lege bedrijfshal werd omgetoverd tot een stijlvolle feestlocatie.

Groen is de basis
Het evenement zelf stond in het teken van een exclusieve avond waarin iedereen een VIP was. Steltlopers, garderobedames en champagnedames, gestyled in de kleuren van WBE, heetten de gasten een speciaal welkom. Het interieur zorgde voor een WOW-effect bij binnenkomst.
Ceremoniemeester Jeroen Toet opende de feestavond met het aankondigen van de directeur van WBE Group. Er werd teruggeblikt op 40 jaar WBE Group. In het kader van saamhorigheid van de zes bedrijven die samen WBE Group vormen, werd de gasten gevraagd de VIP-polsbandjes omhoog te houden bij het opnoemen van de WBE slogan ‘Groen is de Basis’. Op dit moment kleurden alle VIP-polsbandjes groen. Na één druk op de knop begon een spraakmakende jubileum-lasershow in alle mogelijke kleuren.

Gedurende de avond was er een ruime keuze aan culinaire hapjes middels live cooking van vlees-, vegetarische-, tapas en Italiaanse gerechten. Ook een wijn-, koffie-, sushi- en cocktailbar mochten deze avond niet ontbreken. Er was een mooie line-up met muzikale afwisseling. Saxofonist Mr.Saxo-B en DJ Laurenzo ‘beten de spits af’, gevolgd door optredens van sensationele coverband Session, dance-act Female Fusion en als absoluut hoogtepunt een optreden van de enige echte Guus Meeuwis met band.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.