Anchada+Events+organiseert+event+voor+Mammoet+Benelux
Nieuws

Anchada Events organiseert event voor Mammoet Benelux

EVENEMENTENBUREAU COCNEPTONTWIKKELING - Anchada Events organiseerde afgelopen zaterdag 21 september een open dag voor Mammoet vestigingen in Schiedam en Hoogvliet. Beide locaties werden opgesteld voor het publiek. Gezamenlijk werd een zeer interactief programma bedacht waar alle facetten van Mammoet goed tot uiting kwamen.

Mammoet is wereldwijd specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport.
Specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen (horizontaal en verticaal) en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water.

'De weergoden waren goedgezind en de bezoekersaantallen overweldigend. Ruim 8200 gasten bezochten deze groots opgezette open dag, waar zeer veel te zien en vooral te beleven was. Uiteraard waren bijna alle soorten kranen van Mammoet opgesteld, zelfs de LR 1600-2 was van de partij. Gasten mochten zelf een kraan besturen. Een evenwichtsspel doen met een grote balansbak die op een speciale manier gehesen moest worden en de LR1600 in een simulator uitproberen', aldus Anja Brouwer van Anchada Events.

Miniatuur schepen en Dakar rally
Mammoet merchandise had diverse stands met de eigen sports- en workwear kledinglijn, schaalmodellen en de Dakar lijn. In de grote hallen waren dan ook verschillende opstellingen van alle mogelijke schaalmodellen te zien. Ook miniatuur schepen waren te bewonderen in een groot zwembad. Mammoet doet mee aan de Dakar rally en daarover was veel informatie te verkrijgen op het Dakarplein. De rally auto’s waren daar opgesteld en de gasten konden een Dakar experience meemaken. Er stond een speciale constructie opgesteld, waar de gasten met een landrover overheen gingen. Zo kreeg men een beetje het gevoel van hoe het zou zijn om over duintoppen heen te komen. Daarnaast was er een mammoet hindernissenbaan van 65 meter, divers kinderentertainment, kon men een rondvaart met de Spido maken, op de foto in de fotostudio, een op maat geschreven lasershow bezoeken en nog veel meer. Dennis Weening verzorgde het podium programma met onder andere de razende reporter, modeshows en loterijen. DJ Frans en het dweilorkest zorgde voor de muzikale omlijsting van het geheel.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.