Ahoy%2C+Breepark+en+Jaarbeurs+locaties+voor+Holiday+on+Ice+2017
Nieuws

Ahoy, Breepark en Jaarbeurs locaties voor Holiday on Ice 2017

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Holiday on Ice komt terug naar Nederland en is van 23 maart t/m 17 april te zien in Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht en Breepark Breda. Vier jaar nadat de wereldberoemde ijsdansshow haar laatste show in Nederland gaf, is ze in 2017 met de nieuwste show BELIEVE te zien.

Holiday on Ice staat al meer dan zeventig jaar aan de top als het gaat om entertainment op het ijs. De shows van Holiday on Ice staan erom bekend dat zij samenwerken met de beste kunstschaatsers ter wereld. Schaatsers, die voorheen op Olympisch niveau schitterden, laten nu choreografieën van wereldklasse zien. Om de kwaliteit naar een nog hoger plan te brengen heeft Holiday on Ice de Olympisch en viervoudig wereldkampioen kunstschaatsen Christopher Dean als regisseur en choreograaf gevraagd.

BELIEVE gaat over verlangen, jaloezie en ware liefde. In deze moderne rock versie van Romeo & Julia komen twee groepen, uitgebeeld in twee verschillende werelden, samen in een wervelende show. Livemuziek, mooie decors, schitterende kostuums en hightech special effecten maken van BELIEVE een show die elk hart zal veroveren.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.