AccorHotels kiest AVEX als preferred supplier in de Benelux

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
09 augustus 2017 15:27 uur
AccorHotels kiest AVEX als preferred supplier in de Benelux

EVENEMENTENTECHNIEK AUDIOVISUEEL - Ongeveer een jaar geleden nam AVEX het failliete Hulskamp over. Daardoor ontstond een nog krachtiger totaalleverancier op het gebied van audiovisuele oplossingen. De mix van vaste installatie en (evenementen)verhuur slaat aan. Voorbeeld? AccorHotels heeft voor AVEX gekozen als nieuwe preferred supplier van haar hotels in de Benelux.

Met 4200 hotels in 95 landen is AccorHotels één van ‘s werelds grootste hotelketens. Daarnaast zijn er 250.000 hospitality experts werkzaam bij deze Europese marktleider. Met dit preferred supplierschap krijgt AVEX de mogelijkheid om in alle 140 AccorHotels in de Benelux de audiovisuele dienstverlening op gebied van vaste installatie (inclusief service & onder-houd) en Evenementen & verhuur te verzorgen.

AVEX onderhoudt al jaren een goede relatie met o.a. Novotel Amsterdam City en Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Daarnaast zijn onlangs het Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Mer-cure Hotel Amsterdam City van de nieuwste audiovisuele technieken voorzien. Waaronder digi-tale bewegwijzering en projectiemiddelen in de vergaderruimten. 'We zijn zeer verheugd dat AccorHotels voor AVEX heeft gekozen als preferred supplier op gebied van audiovisuele dienstverlening. Door een sterke focus en inlevingsvermogen binnen deze branche kunnen we als leverancier veel betekenen voor AccorHotels in de Benelux. Wij geloven in een samenwerking waarbij wij onze kennis en ervaring kunnen delen met onze partner', aldus René Schaddelee, die eerder al het preferred partnership van zijn bedrijf met Dutch Venue Association (DVA) bekend maakte.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. BIS Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen...
 2. AVEQ

  AVEQ Congress Support is een uniek...
 3. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht-...
 4. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele...
 5. Livetime Productions BV

  Livetime Productions is gespecialiseerd...

Stuur uw persbericht naar EventBranche.nl

Persberichten delen met de branche? Stuur uw bericht naar sjoerd@eventbranche.nl Tips nodig?

 


 

Neem een abonnement op ons vakblad en de Brancheborrels voor 159,- euro
EventBranche supporting partners:

     

       
                               
           

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group