75%2Djarig+jubileumevenement+Bakkerswereld+in+De+Broodfabriek
Nieuws

75-jarig jubileumevenement Bakkerswereld in De Broodfabriek

EVENEMENTENLOCATIE CONGRES - Toen Bakkerij Hus, de grootste broodfabriek in Nederland, opende waren vele brood- en banketbakkerijen zenuwachtig voor wat zou gaan gebeuren met de ambachtelijke bakker. 75 jaar later viert Bakkerswereld, het blad van Reed Business voor de Nederlandse brood- en banketbakkerij, haar jubileum in De Broodfabriek Expo & Event Center, voormalige Bakkerij Hus.

De gasten, eigenaren en medewerkers van brood- en banketbakkerijen en –winkels, werden in De Broodfabriek Expo & Event Center ontvangen met een lunch. De lunch werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren CSM en Bakels. Het plenaire programma werd geopend in de Patria zaal door Harrie Leijten (zie foto), hoofdredacteur van Bakkerswereld en zeer gewaardeerd oud-collega van het voormalige FZ-team, de voorloper van EventBranche.nl. Daarna werd er gediscussieerd en spraken sprekers over de toekomst, het heden en het verleden.

Tevens werd de gouden Bakkerswereld innovatiering uitgereikt. Uit de 36 brood- en banketproducten die ingezonden werden, is Lucas Vermeulen van Bakkertje deeg uit Heusden als winnaar gekozen. Hij kreeg namens de Bakery Society de gouden Bakkerswereld innovatiering met zijn Meerbrood; brood gebakken met algen. 'Er werd nog lang nageborreld in de gezellige sfeer van De Broodfabriek op maandag 15 oktober 2012', laat de organisatie weten.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.