25+jaar+Intertent%3A+het+oude+vertrouwde+in+een+perfect+modern+jasje
Nieuws

25 jaar Intertent: het oude vertrouwde in een perfect modern jasje

TIJDELIJKE ACCOMMODATIE TENTENVERHUUR - Intertent, specialist in tijdelijke accommodaties, bestond eind november 25 jaar. Directeur Roland de Boer nodigde honderden relaties uit om in het nieuwe en indrukwekkende Manhattan paviljoen een evenement te beleven, zoals het ooit bedacht is, maar dan in een modern jasje. Neem vooral even de tijd voor de rapspeech van Ali B.



'Het is een beetje Frank Wentinks feestje meets de nieuwe eventbranche', analyseerde één van de vele aanwezige eventprofessionals. En dat was de spijker op zijn kop: een heerlijk, ongedwongen avond, waarbij de speech van Roland de Boer (zie foto) persoonlijk, humoristisch en pakkend was; waar Brigitte Maasland in een video de mensen achter Intertent liet zien; waar Ali B. een speechrap maakte uit de losse pols én waar het heerlijke eten (Maison van den Boer), prachtige decoratie (Oogenlust), het indrukwekkend hoge Manhattan paviljoen en de optredens en het entertainment (Jean Pierre Carlier) samen zorgden voor dat oersterke ouderwetse gevoel van heel prettig samenzijn.

Intertent greep het jubileum aan om het nieuwe Manhattan paviljoen tegen haar bedrijfspand aan te plaatsen en daar het feest te organiseren. Een prima idee, want de gasten gingen op in de grote 'showroom'. Een licht geemotioneerde Roland de Boer dankte zijn medewerkers, zijn voorganger en oprichter van Intertent Egbert Feijer (foto, helemaal overgekomen uit Belize) én zijn vrouw. Ook mooi dat de rest van de familie De Boer aanwezig was en zo liet één van de aanwezigen zich ontvallen, trots te zijn om op het feestje te mogen komen van de tentenkoningen van Nederland...

Dat het een feest werd, had ook wel iets te maken met de gewaagde keus voor de hoofdact: Ali B. ondersteunt door Brownie Dutch. Hij mocht 'zijn ding doen' en dat zorgde voor een prachtig samenspel tussen gasten, Ali, Brownie en Roland. Met in de video een perfect statement voor iedereen in de eventbranche: waarom een tentenverhuurder het woord paviljoen niet hoeft te gebruiken, maar gewoon het woord tent een andere betekenis moet geven:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.