WKR%2Dspecialist+beantwoordt+al+uw+vragen+op+de+EventBranche+Borrel
Nieuws

WKR-specialist beantwoordt al uw vragen op de EventBranche Borrel

EVENTBRANCHE BORREL - Hij komt er aan: de werkkostenregeling (WKR)! Nog altijd heerst er veel onduidelijkheid rondom de prakltische en financiele gevolgen van de WKR voor de eventbranche. Om eindelijk al uw vragen beantwoord te krijgen, komt Michel Kooij (Deloitte) naar de EventBranche Borrel in de Lichtfabriek in Haarlem.

Kooij was als adviseur in een werkgroep betrokken bij het opstellen van de werkkostenregeling en geeft inmiddels namens Deloitte veel lezingen en trainingen over de nieuwe wetgeving. Kooij is bereid om in de Lichtfabriek een praktische uiteenzetting te geven van de werkkostenregeling en vervolgens onder meer uw vragen te beantwoorden. Wat valt er nou wel en wat niet onder de werkkostenregeling? Wat zijn de uitzonderingen? etc etc

>> Stel uw vraag over de werkkostenregeling per mail

Update:
De EventBranche Borrel in de Lichtfabriek is volledig volgeboekt, heeft u nog geen plek op de gastenlijst, dan kunt u er helaas niet meer bij zijn. Wel kunt u nog altijd uw vragen indienen. De antwoorden op uw vragen publiceren wij vanzelfsprekend in onze media.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.