Ronald+Bos+verrassende+spreker+op+EventBranche+Borrel+The+Upper+Deck
Nieuws

Ronald Bos verrassende spreker op EventBranche Borrel The Upper Deck

EVENTBRANCHE BORREL - Na de succesvolle plenaire start van de brancheborrel bij Claus Event Center, kent de EventBranche Borrel op maandag 5 september in The Upper Deck ook een plenair gedeelte. Spreker en auteur Ronald Bos zorgt ervoor dat u weer grip krijgt op uw oorspronkelijke doelen en plannen.

>> inschrijven voor de EventBranche Borrel bij The Upper Deck

'Waar ging het bij u of uw organisatie ook al weer over? Krijg weer grip op uw oorspronkelijk doelen en plannen', is de insteek van Ronald Bos die in samenwerking met Speakersacademy op de brancheborrel komt spreken.

Vanaf 1 maart 2011 is de nieuwste thriller van Ronald Christiaan Bos verschenen. Het is een spannend epos geworden over de innerlijke strijd van de personages met hun verlangen naar eigen oorsprong. Ronald Bos geeft over zijn boek unieke voordrachten waarin hij begeleid door deels zijn eigen muziek het verhaal speels voordraagt. U gaat een spannend verhaal tegemoet over de zoektocht naar oorspronkelijkheid van uw eigen doelen. Na de voordracht heeft u nieuwe inspiratie opgedaan en heeft u een beter inzicht in uw eigen of organisatie brede doelstellingen en opdrachten. De voordracht “Het Eindspel” zet u daarom aan het denken en handelen.

>> inschrijven voor de EventBranche Borrel bij The Upper Deck

Ronald Bos is zowel een ervaren verandermanager & trainer als schrijver & muzikant. Ook is hij een veel gevraagd spreker & performer.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.