EventBranche+Borrel+Paleis+Het+Loo%3A+inschrijving+geopend+voor+abonnees
Nieuws

EventBranche Borrel Paleis Het Loo: inschrijving geopend voor abonnees

EVENTBRANCHEBORREL - De laatste EventBranche Borrel van 2012 is op maandag 10 december in de koninklijke sferen van Paleis Het Loo. Daar moet u natuurlijk bij zijn. De inschrijving is inmiddels geopend, maar let wel: de komende periode hebben abonnees het alleenrecht om in te schrijven.

Een aantal van u ontvangt wel regelmatig onze bladen, maar krijgt geen vooruitnodigingen voor onze brancheborrel. Dat betekent dat u in ons circulatiebestand zit: u zult regelmatig bladen blijven ontvangen, maar u bent geen abonnee en dus ontvangt u ook geen persoonlijke uitnodiging voor de brancheborrel. Alleen als u persoonlijke brancheborreluitnodigingen ontvangt weet u zeker dat u abonnee bent.

Wilt u ons steunen en het mogelijk maken dat wij bladen blijven maken en u op onze brancheborrels kan blijven netwerken? Neem dan nu nog een abonnement voor 99,- euro (ex BTW). Niet alleen ontvangt u dan direct de inschrijvingsmogelijkheid voor de brancheborrel op Paleis Het Loo, maar hoort u bij de eerste vijf aanmeldingen dan ontvangt u ook nog eens het laatste trendboek van Adjiedj Bakas.

Wat moet u doen? Stuur een mail met uw naw gegevens ovv 'Ja, ik word per direct abonnee' naar robin@eventbranche.nl U krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging, een uitnodiging voor de EventBranche Borrel en u hoort direct of u ook nog eens het boek van Bakas ontvangt.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.