EventBranche+Borrel+North+Sea+Jazz+Club%3A+ruim+230+gasten
Nieuws

EventBranche Borrel North Sea Jazz Club: ruim 230 gasten

EVENTBRANCHE BORREL - Ruim 230 gasten hebben zich al ingeschreven voor de EventBranche Borrel op maandag 2 juni in North Sea Jazz Club te Amsterdam. Dit keer is er bijzondere toevoeging voor een select gezelschap EventBranche leden.

Volgende week dinsdag wordt het complete programma bekend gemaakt. Voor niet-leden hebben wij deze editie 25 plekken gereserveerd om kennis te maken met ons platform. Wilt u aanwezig zijn? Stuur dan een mail met uw naw-gegevens naar elin@eventbranche.nl Wij nemen dan zsm contact met u op.

Daarnaast is er voorafgaand aan de EventBranche Borrel een pre party van Guido Thys. Hij viert deze dag een bijzondere mijlpaal: 2000 keer sprak hij in het openbaar op evenementen en congressen. Speciaal voor EventBranche leden zijn hiervoor 20 plekken gereserveerd. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail met uw naw-gegevens naar elin@eventbranche.nl. 

>> Meer informatie over de borrel bij North Sea Jazz Club Amsterdam en de pre party van Guido Thys

>> Abonnees kunnen zich gewoon inschrijven via de persoonlijke uitnodigingsmail. Ook kunnen zij zoals altijd iemand introduceren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.