Beach+Branche+Barbecue+2015%3A+gemiddeld+een+7%2C5
Nieuws

Beach Branche Barbecue 2015: gemiddeld een 7,5

BEACH BRANCHE BARBECUE 2015 - Wat hebben we genoten: de BBBQ 2015 was een groot feest onder een heerlijk zonnetje. Toch is het altijd goed om te leren van fouten, kritiek serieus te nemen en tips door te voeren. Daarom hield EventBranche.nl samen met registratiepartner deRegistratiebalie een enquete. Gemiddeld een 7,5, maar de nodige punten ter verbetering.

Bij EventBranche.nl zijn we trots op de samenwerking met de 27 bedrijven, proberen we samen een feest neer te zetten voor onze branche, maar willen we ook transparant zijn in waar we kunnen verbeteren. Daarom een groot dank je wel aan alle BBBQ-ers die de moeite hebben genomen om de enquete in te vullen. Hieronder per onderdeel de bevindingen:

Entree:
Gemiddeld krijgt het ontvangst en de registratie een 7,5. Waarbij Crazy Piano's het gemiddelde ietwat naar beneden drukte met een 6,7. De bezoekers gaven aan dat er te weinig personeel was en de afterparty te kort duurde. Voor de netwerkers was de naam op het polsbandje niet afdoende om goed te netwerken. Daar gaan we iets mee doen. De registratie van deRegistratiebalie (8) en de dames van Kronenburg en onze eigen Elin (7,8) waren samen met de 8,2 voor de totale sfeer uitschieters.

Volleybal:
Al jaren is All Season Sports onze partner voor het volleybaltoernooi. De organisatie van Jan Franco kreeg een 8,3 (!). Wel waren er wat kritische nootjes over de mogelijkheid tot omkleden en een paar losse inschrijvers die niet goed wisten hoe ze bij een team konden worden ingedeeld. Dat pakt EventBranche.nl voor volgend jaar op.

Catering:
Het onderdeel van de BBBQ met de grootste diversiteit aan meningen. Over één ding was iedereen het eens: de kwaliteit van the Food Line-up was goed met een 7,6. Maar over de wachttijden en het feit dat enkele concepten snel uitverkocht waren, was ook terechte kritiek. Dat moet en zal beter gaan volgend jaar, ons grootste gezamenlijke verbeterpunt.

Entertainment:
AT Bookings koos dit jaar voor een line-up met grote namen in korte en krachtige sets. Dat zorgde voor wisselende reactie, maar overall toch weer een 7,4 voor het programma en met Postmen, Waylon, etc etc een 7,8 voor de artiesten. HVR zorgde voor het geluid. Voor de één iets te hard, voor de ander beter dan ooit.

Locatie:
Tot slot vonden sommige bezoekers het personeel van Carlton en Skanna een verademing, terwijl een andere groep er niet zo over te spreken was, al kwam ook hier het gemiddelde boven een 7 uit. Carlton Beach Club kreeg als overall cijfer een 7,7 en mag daarmee dik tevreden zijn, net als partner Maessen Tenten.

Volgend jaar een nog beter feest, voor en door de branche. Naast onderstaande 27 partnerbedrijven, tot slot een groot dank je wel voor Robin van Leeuwen en Maartje Springer onze eventmanagers. Tot volgend jaar en dank voor uw kritieken.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.