BBBQ+2015+eerste+artiest+bekend%3A+Leona+Philippo
Nieuws

BBBQ 2015 eerste artiest bekend: Leona Philippo

BRANCHEBORREL BEACH BRANCHE BARBECUE - De 1ste naam van de line-up verzorgd door AT Bookings, is bekend: Leona Philippo, komt op 29 juni het Carlton Beach Club op z’n kop zetten tijdens de Beach Branche Barbecue 2015, het bedrijfsuitje voor

>>> Nog geen kaarten voor hét ultieme bedrijfsuitje voor eventprofessionals?<<<

Op 29 juni staan we met z'n allen weer bij Carlton Beach Club met de voetjes in het zand. Wat we erover kunnen zeggen?: Het wordt gaaf en onconventioneel. Met een volleybaltoernooi en powerkite mogelijkheden, overheerlijke barbecue concepten en vermakelijk entertainment van AT Bookings is dit hét ultieme event om samen met collega's het eerste deel van het evenementenseizoen af te sluiten.

Biografie
Leona is achtergrondzangeres geweest bij Kane, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ze heeft zelfs opgetreden met Lionel Richie en was ze te bewonderen in verschillende musicals. Sinds het winnen van het derde seizoen van The voice, kunnen we nog meer genieten van al haar talenten. Ze zingt, rapt, danst, presenteert, acteert en zingt. 

Met haar versie van het nummer 'Could You Be Loved' wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen en samen met Afrojack maakte ze het dancenummer 'With a Word'. Deze veelzijdige dame mag je niet missen!


                                                           KOOP HIER UW KAARTEN

De Beach Branche Barbecue word mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.