Bedrijfsprofiel Papendal Hotel Sport Congres

 

Geschikt voor ieder evenement

Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bosrijke omgeving. We beschikken over een mooi evenemententerrein met eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement. Maar ook over multifunctionele evenementenzalen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsuitje, festivals, kamperen, sportdagen, beurzen, expo’s en congressen, #OpPapendal kan het allemaal!

Papendal is gelegen vlakbij uitvalswegen maar ook dicht bij het centrum van Arnhem. Hierdoor zijn we zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. En we hebben voldoende parkeergelegenheid.

Evenemententerrein

Ons evenemententerrein is voorzien van vaste infrastructuur voor water en stroom. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende aanvullende diensten. Zoals internet, parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging, sanitair en nog veel meer! We ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!

Maak je evenement compleet

We helpen je graag om je evenement te laten slagen. Met onze professionele sportaccommodaties, congreszalen, cateringmogelijkheden en breed aanbod aan clinics, rondleidingen en sportsprekers kunnen we jouw evenement compleet maken! We hebben voor iedere doelgroep wat wils. De ideale basis voor sportevenementen, productpresentaties, festivals of bedrijfsfeesten dus.

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie nemen we een kijkje zodat ook jij de unieke energie #OpPapendal kunt beleven!

Het eerstvolgende (topsport) evenement #OpPapendal is de BMX Super Cross World cup op 4 t/m 6 mei 2018. Deze wordt dit jaar gecombineerd met nog 2 spetterende evenementen, namelijk het Holland Classic Wieler Event en het Framed Festival! Mis het niet!

 

Vermeldingen Papendal Hotel Sport Congres

U vindt Papendal Hotel Sport Congres terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Papendal Hotel Sport Congres
Adres: Papendallaan 3
6816 VD ARNHEM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: papendal.nl/hotel/
Twitter:
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company-beta/655231/?pathWildcard=655231

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Papendal Hotel Sport Congres

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners