Promotie & Communicatie

Promotie = Communicatie

EventBranche biedt alle mogelijkheden om direct met uw doelgroep te communiceren. Dat kan via onze site, onze nieuwsbrieven (2x per week), ons vakblad (4x per jaar) Maar ook via live communicatie middels onze paviljoens op verschillende beurzen en natuurlijk tijdens onze allom bekende netwerkmomenten: de EventBranche Borrels.

Deel uw successen, word gevonden en zet uzelf in de markt!

Onze media  bereiken in grote lijnen twee doelgroepen: de (eind) opdrachtgever van evenementen en de echte eventprofessionals (aanbieders en eventmanagers).

Ieder kanaal heeft zijn eigen specifieke doelgroep(en). Wij informeren u graag.

>> Wat kan EventBranche.nl voor mij betekenen?

>> Aanleverspecificaties

>> Tips: Hoe werk ik samen met EventBranche?

>> EventBranche Mediakaart 2016

De manier waarop, de frequentie en met welk budget u uw doelstelling wilt bereiken maakt een gesprek met ons tot een noodzaak. De mogelijkheden om uw bedrijf te etaleren naar onze doelgroepen hangt grotendeels af van uw eigen wensen en mogelijkheden.

Een van de mogelijkheden op site is EventBranche Select. Hierbij profileren wij op een subtiele manier uw bedrijfsprofiel naast gerelateerde redactionele artikelen. Een absoluut uniek systeem waarbij wij tegen een geringe vergoeding uw bedrijf bekendheid kunnen genereren richting onze duizenden gerichte bezoekers op de site en binnen de zoekmachines in het bijzonder.

We gaan bij voorkeur voor een langdurige commerciële relatie (ook wel partner genoemd) waarbij we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan uw communicatieplan en de uiteindelijke doelstelling(en).

 

Mark Wichmann, Commercieel Directeur 
mark@eventbranche.nl / sales@eventbranche.nl
Tel: 0314 361060

Askin Ozay, Sales
askin@eventbranche.nl
Tel: 0314 361060 
 

Robin van Leeuwen, Traffic Support & Events
robin@eventbranche.nl
Tel: 0314 361060
 

Contact

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Neem een abonnement op ons vakblad en de Brancheborrels voor 159,- euro
Ontvang onze gratis nieuwsbrief
Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Eventbranche.nl haar online nieuwsbrief. Neem nu een GRATIS abonnement en ontvang iedere week al het nieuws uit uw branche.
Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief ontvangen

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group